Ronald de Caluwé

WordPress expert

Uit de oude doos

Ik werk al 25 jaar aan en met websites, en ben autodidact. Dat begon destijds met Microsoft Frontpage, werd daarna DreamWeaver en toen kwamen de PHP aangedreven websites, waaruit de eerste blogplatforms ontstonden.

Al vrij snel werkte ik semi-beroepsmatig met diverse websitesystemen. Mijn kracht ligt in het behapbaar maken van een website voor een opdrachtgever of klant, zodat deze er zelf mee kan werken en er zelfs plezier in gaat krijgen.

Elektronisch leren

Vanaf 2014 ben ik me gaan verdiepen in elektronische leeromgevingen. Dat leidde ertoe dat ik een groot landelijk project voor huisartsenposten en triagisten heb gebouwd – in samenwerking met enkele programmeurs – en heb geleid.

Toen dat project goed liep, heb ik er afstand van genomen. Het was een enorme hoeveelheid werk, zo’n groot project was niet meer te combineren met mijn andere werkzaamheden (zie www.relaxmore.nl).

Het hier en nu

Voor mij dus geen grote landelijke projecten met meer dan 3000 gebruikers, maar wel mooie en functionele WordPress websites met iets meer complexiteit dan een standaard weblog.

Scroll naar boven