expertise in

WordPress ondersteuning

Een website is meer dan een website

Met alleen WordPress en een paar plugins ben je er niet. Niet alle plugins werken prettig met elkaar samen bijvoorbeeld. Het is dus goed om te kijken naar wat je doel is met de website en hiermee rekening te houden bij je keuze voor plugins.

Er is heel veel gratis verkrijgbaar, maar niet alles is evengoed van kwaliteit. En soms betaal je voor een zogenaamde premium plugin teveel…

Technische zaken

Dan is er nog webhosting. Bij welk bedrijf laat je je site hosten? Ook hier geldt dat de goedkoopste niet altijd meestal niet de beste is.

Of hoe je de hele boel instelt en op elkaar afstemt. Ik weet uit ervaring dat dit soms een hobbel kan zijn die maakt dat iemand er maar helemaal niet aan begint.

Mijn werkwijze

Ik ben voor iedere klus beschikbaar. Daarbij vind ik het prettig dat het contact laagdrempelig is en dat er een goede persoonlijke klik is. Dat betekent ook dat ik soms een project of klus niet aanneem en nee verkoop.

Maar als we samen in zee gaan, dan maken we er iets moois van. We spreken af wat je uit wilt besteden en wat je zelf wilt doen. Als je scholing of instructie nodig hebt, kunnen we dat regelen. Zo is de kans het grootst dat je straks een website hebt waar je met plezier aan en in werkt.

Scroll naar boven